top of page

Petereugén.se

Varför vårt varumärke heter Petereugén ?

Vi har helt enkelt den unika och fantastiska möjligheten att jobba med en av Sveriges coolaste och mest populära  konstnär / Designer just nu.

Och därmed ständigt utveckla och förnya våra idéer. Vi kan göra våra egna unika motiv baserat på exklusiva originalmålningar. Då våra originalmålningar har visats runt om i världen och uppmärksammats i stora gallerier och konstmässor känns det fantastiskt att kunna presentera dem i ett stilrent varumärke.

#hanel & Other Drugs blev snabbt våra mest populära tröjor och namnet är framtaget som en hint om dagens konsumtionssamhälle. Ett begär att ständigt konsumera mer och exklusivare varor. #hanel & other Drugs i form av varumärken vi alla känner till.

 

Vårt brand heter Nobody - Peter Eugén och vi tycker att det är häftigt att vara just det. Ingen.

Vi är ett svenskt företag och vi är baserade i Stockholm & Norrköping men våra kunder och partners finns över hela världen.

Det bästa kontoret du kan ha.

Vi hoppas ni ska hitta något ur vårat sortiment som ni gillar!

varmt välkomna till Petereugén.se.

/ Eugén Group AB

Om konstnären

Peter Eugén är en självlärd, spännande och begåvad konstnär och med över 60 utställningar runt om i Sverige och utomlands, och han är en av de främsta konstnärerna i Sverige.

Flera kändisar runt om i världen har noterat hans konst. Bruce Springsteen, Sean Connery, Alesso,  Phil Collins, Danny Trejo och Toni Robbins bara för att nämna några.

Han har också setts i FOX NEWS, ABC NEWS, HERALD, NBC, CBS NEWS, Connoisseur Magazine, Artness Contemporary, Bucket List Magazine, Vouge, Art Habens och många andra nyhetssajter, för att inte tala om många artiklar och intervjuer.

Peter Eugéns porträttmålningar ger oss förmånen att fördjupa oss i andra människors känsloliv. När Peter kommer längre in i porträttmålningen av sina modeller väcks hans intresse för karaktärernas rörelser, uttryck och de små detaljerna.

Genom att göra det har han gjort många personliga studier av våra samtida ikoner.

I sin uttrycksfulla konst plockar han fram de egenskaper som vi anser vara förknippade med individens personlighet eller attribut. Därmed skapar han en fantasifull reflektion av empati och passion i sina målningar.

Peters #hanel målningar samt hans abstrakta konst med lekfulla motiv och intressanta budskap har blivit populära och är en eftertraktad genre bla i Asien där hans #hanel & Other Drugs gjort succé på utställningar. 

 

Följ hans resa som konstnär här:  Instagram och www.creativearts.se

48375539_2235175606760302_5124239723245600768_n.png
Petereugen
bottom of page